Welkom bij Natuurlijk

Ben je op zoek naar een bewegingsvorm waarbij lichaam en geest samenwerken? Houd je niet van grote anonieme groepslessen?  Wil je sterker en flexibeler worden en meer gebalanceerd in het leven staan? Dan is Studio Natuurlijk wat voor jou!

Natuurlijk is een Yoga en Pilates studio in het centrum van Utrecht, opgericht door Nathalie van den Bovenkamp. Natuurlijk staat voor beweging in samenspel met je geest: geleid door jouw lichaam en adem en begeleid door mij. De lessen zijn kleinschalig, met veel aandacht voor jou. De lessen geven je de kans om te verbinden met je ademhaling en uit je hoofd te komen om in je lijf te landen.

Pilates

Pilates is gericht op kracht, souplesse en controle. Joseph Pilates noemde het ook wel contrology: controle van beweging door concentratie van de geest. Pilates leidt tot een kalme geest en een sterk, soepel lichaam waarbij blessures worden verlicht en voorkomen. Pilates zal je bewuster maken van je lichaam en je sterker, fitter en energieker laten voelen.

Yoga

Yoga is meditatie door beweging. Door het naar binnenkeren van de aandacht en het verbinden met de ademhaling verdwijnen gedachtes naar de achtergrond en krijg je de kans tot jezelf te komen. De dynamische lessen maken je lichaam sterker, soepeler en brengen rust voor lichaam en geest. Je leert met een open houding te ervaren en met zachtheid naar jezelf te kijken. Ga mee op ontdekkingstocht!

Na afloop van zowel de Yoga en de Pilates is er ruimte om te bezinnen met een kopje thee.

 

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.